Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF Dalen
Innebandy
IBF Dam Allsvenskan
Sommarintervju
2018-07-10 12:57
Vi har kollat tempen på en av våra mest rutinerade spelare i allsvenska laget, Camilla Granström som nu gör sin 5e säsong i dalentröja! 

Hur tycker du att försäsongen har varit?

Försäsongen i samarbete med Umeå Performance Center har varit riktigt bra! Kompetenta tränare med roliga och varierande upplägg. För egen del tycker jag också att det är både fördelaktigt och motiverande att träna tillsammans med ssl damerna. 


Hur går dina tankar kring nästa säsong?

Vi har fått in många nya spelare till laget, både äldre med viktig erfarenhet men också yngre spelare som är talangfulla. Vi har dessutom fått behålla stommen från förra säsongen så på pappret har vi ett väldigt bra lag vilket känns inspirerande. Jag gillar också att de spelare vi fått in har en fin träningsmentalitet men också en vinnarmentalitet, det höjer kvaliteten på alla! 


Är det någon i laget du skulle vilja uppmärksamma så här innan säsongstart?

Jag är ju en sådan person som älskar ge positiv feedback så egentligen skulle jag vilja uppmärksamma alla kring vårt lag men Maja Marklund är en fantastisk förebild! Hon är ödmjuk, sliter som ett djur, positiv och en riktig vinnarskalle. Sedan ska det också bli spännande att se Jennifer Nygren ta ytterligare kliv, hon var magisk andra halvan av förra säsongen och jag är glad att jag fått privilegiet att spela i hennes femma, hon är en riktig motor! 


Förutom hård träning i sommar. Är det något speciellt du ska göra/har gjort i sommar? 

I sommar kommer jag att umgås med min familj. Vi har varit en vecka i Dalarna hos Jonas sida av släkten. Vi är just nu på västkusten där vi är varje sommar. Sen kommer vi att vara i stugan hemma i Kalix en sväng också. Sola, bada och bara njuta av ledigheten. 


Sista frågan innan vi lämnar dig till semesterfirande! Vad gjorde att du valde att förlänga med Ibf dalen? 

Jag trivs väldigt bra i föreningen och tror på vårt lag. Jag är dessutom extremt revansch-sugen på att visa alla lag i vår serie att vi är så mycket bättre än vad vi visade förra säsongen! 


Så här säger Tränare Stefan Tjärnberg om Camilla: Självklart jätteroligt att Camie förlänger med oss, det är en viktig pusselbit för oss både på plan och på sidan av. Hon är en sådan spelare som med sin rutin visar vägen för de yngre. Sen är det ingen hemlighet att hon är en spelare som gör mål och jag vet att hon kommer göra det kommande säsong med!


Nyhetsarkiv
Sommarintervju med Maja2018-07-12 11:00
Sommarintervju2018-07-10 12:57
Alexandra ny i Dalen! 2018-06-03 13:40
Clara tar klivet upp! 2017-08-01 22:39
Seger i DJ18-DM mot GUIF2016-11-02 08:24
Moa tillbaka i Falun2016-10-08 14:28
 
 
Våra huvudsponsorer: