Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF Dalen
Innebandy
IBF Dam Allsvenskan
Emmy ny i Allsvenska laget!
2018-07-17 11:00
Vi har träffat och pratat lite med en av dom senaste nyförvärven, Emmy Engman som man tidigare hittat i Kalix och som flyttar till Umeå för studier och spel i ibf Dalen.

Vem är Emmy Engman? På och av plan! 

På planen är jag den som aldrig ger upp och vill alltid göra mitt bästa i varje situation. Utanför planen skulle jag säga att jag är målmedveten, framåt och VÄLDIGT pratglad...


Hur känns det att flytta till Umeå? 

Att flytta till Umeå har varit min dröm sen många år tillbaka mest för att innebandyn är så stor, så skulle säga att det känns som att en av mina drömmar gick i uppfyllelse. 


Vad fick dig att välja just IBF Dalen? 

När jag stod inför ett val av klubb hade jag en bra magkänsla av dalen hela tiden. I ibf dalen såg jag väldigt bra utvecklingsmöjligheter för mig. Eftersom att jag är ung ännu har dalen den perfekta trappan att få kliva upp och spela i bättre lag och sen även att få spela i juniorallsvenskan mot sin egna ålder. 


Du spelade NLOS med ett gäng tjejer från laget, hur tycker du att det var? 

jag tyckte det kändes bra, kul att få lära känna några från laget lite innan säsongen drar igång. Det blev inget guld denna gång men efter helgen skulle jag kunna säga att jag är ännu säkrare på mitt val.


Vad ser du mest fram emot kommande säsong? 

Det jag ser mest emot nästa säsong är att få spela mycket matcher med bra innebandyspelare och tränare runt omkring mig. Att få utvecklas till en bättre innebandyspelare och att få lära känna mitt nya lag kommer bli sjukt skoj, känns redan som att jag kommer trivas så bra här!


Vi frågade även Tränare Stefan Tjärnberg hur hans tankar kring Emmy går. 

Det kommer bli kul att se Emmy prova på spel i allsvenskan, hon är en spelare som jag följde under sdf-sm och jag tycker att hon imponerade där. 

Det är en allround spelare som ska bli spännande att få träna och få se utvecklas, jag tycker det är väldigt roligt att hon valde Ibf dalen och är övertygad om att hon kommer trivas hos oss! 


Nyhetsarkiv
Sommarintervju med Maja2018-07-12 11:00
Sommarintervju2018-07-10 12:57
Alexandra ny i Dalen! 2018-06-03 13:40
Clara tar klivet upp! 2017-08-01 22:39
Seger i DJ18-DM mot GUIF2016-11-02 08:24
Moa tillbaka i Falun2016-10-08 14:28
 
 
Våra huvudsponsorer: