SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy

Säsongsavslutning idag 13:e mars med anledning av Coronaviruset!
2020-03-13 11:07
Efter rekommendationer från Svenska Innebandyförbundet har Västerbottens Innebandyförbund valt att avsluta alla barn- och ungdomsserier på Grön-, Blå-, Röd nivå, Utvecklingsserierna, Sunday League, Herrar Div.3 och Damer Div.1 idag. Förbundsserier inklusive JAS beslutas av Svenska Innebandyförbundet. Det går att läsa mer om beslutet på VIBF hemsida>> https://innebandy.se/vasterbotten/inlagg/lista/sasongen-avslutas-i-dag-13-3-med-anledning-av-coronaviruset/

Detta innebär att alla kvarvarande matcher och träningar ställs in. 
Vi rekommenderar däremot alla att träna i hemmet tillsammans med sina barn för den bästa medicinen för att stå emot förkylningar är att man är i god form.

Vi hoppas på ert fulla stöd i detta beslut - innebandyn är i detta sammanhang bara en ”lek". Samhället i stort och den enskilda individens hälsa är högsta prioritet.

Har du frågor eller funderingar kring coronaviruset så besök folkhalsomyndigheten.se eller krisinformation.se, du kan också ringa det nationella informationsnumret på 113 13.

//Ledarna Dalen P10
 
 
Våra huvudsponsorer: