IBF Dalen
Innebandy
P05 Södra
IBK DALEN P05 Södra
Välkomna till vår hemsida!!!
Här finns samlad information och lite annat smått och gott.
Hopp&Skoj
2017-04-05 19:10
Ikväll kommer kallelse till Hopp&skoj på söndag. Använd era matchtröjor på söndag, då visar vi att vi alla tillhör samma lag. Då vi tränat och lekt färdigt så samlas matchtröjorna in för säsongen.

Vi ses på söndag!
Avslutning - Hopp och Skoj
2017-03-28 14:43
Hej
Nu är avslutning för laget inbokad. Det blir söndag den 9 april (OBS, inte 8 april som jag skrev i går). Vi kommer att vara på Hopp&Skoj på Västerslätt. Vi träffs kl 14.45 vid entrén. Barnen kommer att få inträde + middag (barnportion alt. belgisk våffla eller pannkaka.) Kl. 15.00 har vi tillgång till ett rum där vi ledare vill ha föräldramöte  för att prata om säsongen som varit och lite om framtiden. 

Det finns ingen särskild sluttid men planera för ett antal timmar inklusive middag för barnen. För er föräldrar finns det möjlighet att träna och äta middag om ni vill men det får ni bekosta själva. 

Om ni har några frågor så kanske de besvaras via hemsidan:

Om ni inte får svar på era funderingar där, hör av er till någon av ledarna.


Avslutande delen av säsongen - info
2017-03-27 14:35
Hej
Det närmar sig slutet av säsongen och som det ser ut just nu så har vi inte fått en plats i Umecupen. Vi får se om vi kan få detta men vi är ännu på reservplats vilket kräver återbud av något anmält lag. 

Vi anar dock slutet men planerar att träna denna vecka och nästa vecka. Sista träningen, dvs onsdag den 5 april tänker vi tränare att det är dags för föräldramatch. Törs ni? Törs barnen? Vi tränare vågar i alla fall!!!

Boka även in söndag den 9 april. Då det ser ut som om vi missar Umecupen så har vi en annan avslutningsidé i bakfickan... Räkna med att boka in eftermiddagen och fram till (typ) middagstid.
Sargvakt på Superligamatch
2017-03-09 11:14
Hej
Den 19 januari har vårt lag uppdraget att vara sargvakt på damernas superligamatch som spelans mellan IBK Dalen och Rönnby. Matchen startar 13.00 i Umeå energi arena och vi samlas kl 12.15 i entrén. Precis som i fjol så bjuds sargvakterna på fika. Uppdraget slutar ca 15.30. Det kommer en särskild kallelse om detta event.

/Lars

Intresseanmälan Innebandycup
2017-03-01 18:08
Hej
Vi tränare vill kolla intresset bland er för att avsluta säsongen med en innebandycup här i Umeå mellan den 7-9 april. Jag skickar ut kallelse så hoppas jag på svar så snart som möjligt. Sista anmälan är på fredag. Om det finns intresse bland er att delta så anmäler jag ett lag. Svara helst under kvällen.

/Lars
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF Dalen, 12/04 12:00 
IBF Dalen, 13/03 15:00 
 
 
Våra huvudsponsorer: