SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy
F08

UFF och ny träningstid
2017-09-28 15:02
Hej
Nu har vi fått mer info och schemalagt jobb för UFF 6-8 oktober. Det kommer att bli mycket jobb för föräldrarna denna helg. Vi kommer att dra in pengar till föreningen och laget och är enormt tacksamma för all er hjälp.

Vi bifogar matchschema, arbetsschema samt kontaktuppgifter för UFF 6-8 oktober. Vi återkommer med mer detaljerad arbetsbeskrivning. Men nu vet ni i alla fall vilka tider som gäller. Passar tiderna inte vänligen kontakta varandra för byte.  

Flickorna har matcher under UFF lördag 7/10 på Musköten 17:45 samt 19:15 samt på Nolia Öst söndag 8/10 13:15 samt 14:45.

Tyvärr får inte Umelagen övernatta på denna cup. Vi vet att många såg fram emot detta, men vi kommer att få en övernattning på Musköten tillsammans med flickorna nu i höst. Kansliet har till exempel föreslagit fredag den 13 eller lördag den 14 oktober som alternativ. Vi återkommer om exakt datum.

Från och med nästa vecka kommer träningen att ske tisdagar i Baltichallen kl. 19 för att så många flickor och ledare som möjligt ska kunna delta.

Vi ses i vart fall ikväll kl. 18 på Baltichallen.

Tränarna genom Anna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
Våra huvudsponsorer: