Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF Dalen
Innebandy
IBF Dam Allsvenskan
Dalen förlänger med poängspelare!
2019-05-06 11:33
Jennifer Nygren är klar för en fortsättning i Dalens allsvenska lag. Jennifer har varit en av lagets ledande poängproducenter de senaste åren vilket 44 poäng 44 matcher under 2 säsonger vittnar om. Jennifers moderklubb är Ersboda SK och hon är klar för ytterligare 2 säsonger.

- Det kändes självklart att fortsätta då jag trivs bra i laget och känner att jag fortfarande utvecklas varje säsong. Det känns lite extra spännande i år då jag får chansen att träna sommarträningen tillsammans med vårt elitlag. Det blir nog både jobbigt och utvecklande, konstaterar Jennifer.

- Jag är väldigt nöjd att Jennifer valt att förlänga sitt kontrakt. Hon har haft en riktigt bra utvecklingskurva de senaste två säsongerna så det ska bli kul att få fortsätta jobba med henne, säger IBF Dalens tränare Stefan Tjärnberg.

Jennifer Nygren har skrivit på ett 2-års kontrakt med IBF Dalen.

Häggström förlänger med Dalen!
2019-04-29 09:38

IBF Dalen har gjort klart med en förlängning med 19-åriga backen Felicia Häggström. Felicia startar på måndag sin tredje försäsong med Dalens allsvenska lag. Felicias moderklubb är Hissjö SK.

- Vi är glada att Felicia väljer att fortsätta inom föreningen. En skadefri Felicia är redan nu en toppback i allsvenskan och gör hon bara det jobb som krävs är vi övertygade om att hon kan ta några

riktigt stora steg i sin utveckling redan kommande säsong, konstaterar Dalens sportchef Christer Jernberg

- Dalen är en klubb jag trivs otroligt bra i och jag ville helt enkelt fortsätta min utveckling här. Jag har som mål att fortsätta utvecklas och försöka ta en större roll i laget, säger Felicia om förlängningen.

Felicia har skrivit på ett 2-års kontrakt med IBF Dalen.
Vi tittar till damerna i allsvenskan!
2019-01-25 16:55
Dalens allsvenska damerna har spelat 14 matcher och i skrivande stund placerar dom sig på en fjärdeplats, i helgen väntar två spännande matcher mot lag från östra serien. Första matchen ställs dom mot Nacka Wallenstam som är serieledare i östra serien i andra matchen väntar Bele Barkaby som har placerat sig på en sjätteplats. Vi har gjort några korta intervjuer som vi tänkte dela med oss av till er alla!

Vi börjar med att fråga Felicia Häggström hur säsongen har känts så här långt?

Det har varit en rolig säsong hittills där jag känt att jag fått ta ett större ansvar än förra säsongen. Jag känner även att vi som lag tagit stora steg framåt då vi spelar med högre 

tempo samt kvalitet än den tidigare säsongen. 


Vad tror du om helgens motstånd?

Lagen från den östra serien är alltid bra tycker jag. Så det blir nog som vanligt tuffa matcher! 


Vem gör första målet mot Nacka Wallenstam?

Första målet mot Nacka tror jag Stattin gör!


Vi ställde även några frågor till assisterande kapten Helena Johansson hur säsongen har känts så här långt?

Det har varit en rolig säsong hittills, komma till ett nytt lag och ny förening. Lära känna många nya personer.

Prestations mässigt så tycker jag att vi inte riktigt kommit upp till den nivån som vi ska kunna med det laget vi har. Men de senaste matcherna är ett steg i rätt riktning. 

Personligen så började det lite knackigt men nu när jag kommit in i laget och spelat ihop mig med mina kedjekamrater så känns det bättre och med det kommer poängen. 


Vad tror du om helgens motstånd?

Jag tror det blir två tuffa matcher. Har inte superkoll på motstånden men östra serien är väldigt bra i år så det blir svåra matcher. 


Vem gör första målet mot Bele?

Jennifer Nygren har sett het ut i veckan så tror på henne i helgen!


Vi tog även tillfället i akt att ställa några frågor till tränare Stefan Tjärnberg!


Hur är känslan är inför helgens möten?

Jag tycker att känslan är bra, Vi har en stor revanschlust efter förra helgen då vi mötte två lag, Tullinge som vi vinner mot med 4-1 och Älvsjö där vi gör en riktig laginsats och men ramlar på målsnöret (7-8). Sen så vet jag att vi trivs mot lagen i östra serien som spelar en mer fysisk innebandy. 


Vad har du för förväntningar under helgen?

Först och främst att vi fortsätter spela såsom vi gjort senaste matcherna, Uppoffrande och med mycket energi. Tycker även att vi visar i matchen mot Älvsjö att vi har något bra på gång med specialteams som gör fyra utav dom sju målen vi gör samtidigt som vi inte släpper in i boxplay.


Vi tackar Felicia, Helena och Stefan för att dom tog sig tid att svara på våra frågor och önskar laget lycka till!Umeå Scandic Cup IBF Dalen 2018
2018-09-09 21:21

Scandic Cup 2018


Vi tänker ge er en liten sammanfattning av Scandic Cup och lite tankar från tränarna.

Sommarintervju med Josefine!
2018-07-30 12:00
Vi kör en till sommarintervju, Den här gången med en av förra årets värvningar som har IBF Dalen som moderklubb. En del av er såg henne säkert under SDF-SM i januari! 

För dom som inte känner dig, vem är Josefine på och av plan? 
På planen är jag en som aldrig ger upp och ständigt är i rörelse. Utanför planen är jag målmedveten, envis och nästan alltid glad! 

Du blev upplyft till allsvenskan under förra säsongen, hur känns det att få köra en hel försäsong med laget?
Det har känts jättebra och jag känner hur jag har utvecklats mer och mer för varje träning. Förutsättningarna finns verkligen för en otrolig försäsong när vi bland annat har fått vara på UPC. 

Är det något speciellt du ser fram emot under kommande säsong? 
Förutom att utvecklas och lära känna laget bättre känns det otroligt kul att vi ska ha ett Jas-lag! 

Om du var strandsatt på en öde ö vilka tre saker skulle du ta med dig?
Lypsyl, nässpray och en båt att åka hem med.

Förutom hård träning, Har du några planer för sommaren?
Jag har precis kommit hem till Umeå från en vecka på Cypern, Sen blir det några mindre resor inom Sverige men annars ska jag bara ta det lugnt och vara med kompisar!

 
Målvakt till Allsvenskan!
2018-07-20 11:00
Nyförvärvet Jennifer Strandberg som senast kommer från Spöland/Vännäs. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 10/11 16:00
4 - 3  
Tis 5/11 19:45
7 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
 
Våra huvudsponsorer: