Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF Dalen
Innebandy

Välkommen!
På denna webplats har vi samlat alla våra lag förutom våra två superligalag. Dessa finns på föreningens officiella webplats www.ibkdalen.se

Inom IBF Dalen samlar vi våra ungdomslag, vi håller till i huvudsak kring Umedalen men bedriver också verksamhet på Teg. Vi vill koppla glädjen till rörelse och innebandy för att sätta det i centrum för allt vi gör. Glädje och tävling är inget som exkluderar varandra då barn tävlar så fort de får en klubba och boll eller om vem som är först till skolmatsalen. Vi anser dock att det är viktigt att barn tävlar och tränar utifrån sina förutsättningar och inte på de vuxnas villkor.

Barn- och ungdomsidrotten handlar inte om kortsiktiga vinster, den går ut på att koppla glädje till rörelse och innebandy för en långsiktig utveckling som fortsätter genom hela livet. Med den utgångspunkten så har vi inga uttagningar bland barn och ungdomar (<16år), alla barn delar lika på speltiden över en säsong och fokus ligger på att träna spelet och inte stå i kö vid koner. Barn blir bättre av att spela, inte av att titta på.
Vanliga frågor om COVID-19 och vår verksamhet
2020-11-20 12:28
Med hänsyn till den samhällsspridning som finns med COVID-19 i Västerbotten och Umeå så har vi i föreningen här sammanställt svar utifrån de vanligaste frågorna som kommer in till föreningen från föräldrar och ledare med anledning av pandemin och hur den påverkar barn- och ungdomsidrotten.
Musköten följer Umeå Fritids rekommendationer
2020-11-13 11:38
Styrelsen för Umedalens IF har sedan tidigare beslutat att Muskötens Idrottsanläggning ska följa samma direktiv som nu Umeå Kommun tagit för övriga idrottsanläggningar i Umeå, gällande nedstängningar i syfte att begränsa smittspridningen av coronaviruset.


(från Umeå kommuns hemsida)

”Stängning av anläggningar och aktiviteter som samlar personer”

 

Från 11 november kl. 16 genomförs ett antal åtgärder i Fritids verksamheter för att minska smittspridningen av coronaviruset. Åtgärderna är tagna utifrån de lokala allmänna råden som nu gäller i Västerbottens län.  

Läs mera på Umeå Kommuns hemsida:

 

https://www.umea.se/upplevaochgora/nyhetsarkiv/arkivforeningar/stangningavforeningsbyransanlaggningarochlokaler.5.640818217563dc9fe54baf.html


För Musköten innebär detta att

Musköten kommer att avboka alla bokade möteslokaler under perioden. Inga bokningar under perioden kommer att godkännas.

 

Musköten, håller enbart öppet för föreningsverksamhet bokad via Umeå Fritid för barn och ungdomar födda 2005 eller senare.  För skolidrotten dagtid gäller särskilda direktiv enligt överenskommelser.

 

Samtliga uppmanas att byta om och duscha hemma då omklädningsrum endast är öppen för förvaring av ytterkläder och väskor. Det innebär att all uthyrning för andra målgrupper upphör under perioden, fram tills att riktlinjerna från FHM/Region Västerbotten ändras.

Fundering kontakta UIF:s kansli kansli@umedalensif.se .

 

För Musköten 


Umeå den 12 november 2020


Mikael Berglund                                     Ove Nordin

Ordförande UIF                                      Verksamhetsansvarig Musköten

Riktlinjer på Musköten - COVID-19
2020-10-09 12:00
Nya riktlinjer för vad som gäller vid verksamhet inne på Musköten.
Uppstart P/F-14
2020-09-09 11:12
Dalen startar nu Innebandykul för barn födda 2014! Varmt välkommen som förälder att delta i vår uppstartsträff för att få mer information.

Två träffar, en för er boende kring Teg/Böleäng och en för er bosatta kring Umedalen.
– Teg/Böleäng, Tisdag 29/9 18:00 på Böleängsskolans gymnastiksal
– Umedalen, Onsdag 30/9 18:00 på Musköten

Klicka här för att bli medlem/börja spela i IBK Dalen.
Gör din egen bakgrundsbild till telefonen
2020-04-15 12:50
Nu kan du få din egen Dalen-bakgrund till telefonen, genom att ladda ned den tomma bakgrundsbilden HÄR kan du sen fylla i ditt eget efternamn och tröjnummer och sen använda bilden som bakgrund på din telefon. 

I exemplen ovan har vi använt typsnittet Impact men du kan använda det du vill för att göra en snygg bakgrund. Visa vilken förening du gillar mest nu också med din telefon!
Nyheter från våra lag
P05 Södra, 20/11 19:37 
P05 Södra, 20/11 12:26 
P05 Södra, 10/11 16:41 
P05 Södra, 10/11 16:29 
P05 Södra, 06/11 05:36 
 
 
Våra huvudsponsorer: