Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF Dalen
Innebandy
Välkommen!
På denna webplats har vi samlat alla våra lag förutom våra två superligalag. Dessa finns på föreningens officiella webplats www.ibkdalen.se

Inom IBF Dalen samlar vi våra ungdomslag, vi håller till i huvudsak kring Umedalen men bedriver också verksamhet på Teg. Vi vill koppla glädjen till rörelse och innebandy för att sätta det i centrum för allt vi gör. Glädje och tävling är inget som exkluderar varandra då barn tävlar så fort de får en klubba och boll eller om vem som är först till skolmatsalen. Vi anser dock att det är viktigt att barn tävlar och tränar utifrån sina förutsättningar och inte på de vuxnas villkor.

Barn- och ungdomsidrotten handlar inte om kortsiktiga vinster, den går ut på att koppla glädje till rörelse och innebandy för en långsiktig utveckling som fortsätter genom hela livet. Med den utgångspunkten så har vi inga uttagningar bland barn och ungdomar (<16år), alla barn delar lika på speltiden över en säsong och fokus ligger på att träna spelet och inte stå i kö vid koner. Barn blir bättre av att spela, inte av att titta på.
Föreläsning - Trygg idrottsmiljö
2018-09-20 11:36
Den 10e oktober anordnar Rädda Barnen en föreläsning kring barns trygghet i föreningslivet, föreläsare är tidigare höjdhopparen Patrik Sjöberg som berättar om sina egna erfarenheter. Patrik är en föreläsare som fått mycket beröm då hans berättelse inspirerar, berör och förändrar mycket. Föreläsningen är kostnadsfri men du behöver anmäla dig i förväg.
IBF Dam Allsvenskan
Emmy ny i Allsvenska laget!
2018-07-17 11:00, IBF Dam Allsvenskan
Vi har träffat och pratat lite med en av dom senaste nyförvärven, Emmy Engman som man tidigare hittat i Kalix och som flyttar till Umeå för studier och spel i ibf Dalen.
IBF Dam Allsvenskan
Sommarintervju med Maja
2018-07-12 11:00, IBF Dam Allsvenskan
Vi fortsätter den här intervju serien med att kolla läget med Maja Marklund!
IBF Dam Allsvenskan
Sommarintervju
2018-07-10 12:57, IBF Dam Allsvenskan
Vi har kollat tempen på en av våra mest rutinerade spelare i allsvenska laget, Camilla Granström som nu gör sin 5e säsong i dalentröja! 
IBF Dam Allsvenskan
Johansson klar för Dalen!
2018-06-23 09:38, IBF Dam Allsvenskan
Vi är glada att kunna presentera ännu ett nyförvärv till Dalens lag i allsvenskan! Det är Helena Johansson som under förra säsongen spelade i allsvenskan med Team Thorengruppen! 
Nyheter från våra lag
IBS Herr DIV 2, 20/09 19:39 
P05 Södra, 18/09 19:11 
HERR JAS, 17/09 11:42 
F08 Södra, 13/09 13:45 
 
 
Våra huvudsponsorer: