Ume Flyers
Hej och välkommen till Ume Flyers hemsida.

Här kan du läsa om vårt glada innebandygäng. Skriv gärna i vår gästbok om du har några funderingar eller ideer kring vårt lag. Alla medlemmar är välkomna att tycka till eller svara på inlägg i gästboken.

Tänk dock på att:
  • inga personangrepp är tillåtna här
  • vi använder ett vårdat språk
  • vi är positiva, även kritik kan framföras på ett positivt sätt
  • vi använder vårt eget namn
Vässa pennan, förlåt - tangentbordet och skriv!
Sommarträning
2017-04-27 15:36
Vi tänkte denna vår testa träna lite extra för de som vill och INTE spelar fotboll. Träningen kommer att vara på ONSDAGAR mellan kl 18.00 - 19.00 i Umeå Energi Arena Vind på plan väst. Det är i samma hall som IBK Dalens herrlag spelar sina matcher i. Vi samlas 17.45 för genomgång av träningen. Första träningen kommer att vara Onsdag den 3 maj och vi tränar fram till midsommar. Meddela gärna på Galan eller via mail om du är intresserad av att träna. 

Om ni klickar på länken nedan så ser ni en karta vart sporthallen ligger:


Hoppas vi ses.
Ume Flyers Galan 28 april
2017-04-09 20:19
Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Ume Flyers Galan. Precis som tidigare år sker anmälan via umeflyers@gmail.com. Glöm inte att ange eventuella allergier i anmälan. All betalning sker på Allstar, kontant eller med kort. Anmälan till galan är bindande. 


Tack Specsavers för sponsringen!
2017-02-16 09:20
Stort tack till Specsavers för sponsringen!
/Spelare och ledare i Ume Flyers
Till dig som vill spela innebandy med Ume Flyers...
2017-02-11 16:20
Under säsongen 16/17 har vi i Ume Flyers fått många nya spelare till vårt fantastiska lag vilket vi är både tacksamma och glada för. Vi ser gärna att fler får möjligheten att komma och träna med oss men just nu kan vi tyvärr inte ta emot fler spelare under denna säsong.

Är du intresserad är du välkommen att höra av dig med frågor och funderingar via mail, men du får sikta in dig på att börja träna tillsammans med oss under hösten 2017. Då hoppas vi att vi utökat vår ledarstab och våra träningstider så att vi kan ta hand om alla, nya som gamla spelare, på bästa sätt.

Ledarna i Ume Flyers

umeflyers@gmail.com

Umeå Idrottsgala
2017-01-18 16:52
Vi i Ume Flyers har blivit nominerade i kategorin Årets Paraidrottare på Umeå Idrottsgala. Om ni vill rösta på oss så klicka på följande länk 

http://umeaidrottsgala.se/evenemang/rosta/

Vi håller tummarna för Er.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF Dalen, 12/04 12:00 
IBF Dalen, 13/03 15:00 
 
Ume Flyers sponsorer: