Ume Flyers
Hej och välkommen till Ume Flyers hemsida.

Här kan du läsa om vårt glada innebandygäng. Skriv gärna i vår gästbok om du har några funderingar eller ideer kring vårt lag. Alla medlemmar är välkomna att tycka till eller svara på inlägg i gästboken.

Tänk dock på att:
  • inga personangrepp är tillåtna här
  • vi använder ett vårdat språk
  • vi är positiva, även kritik kan framföras på ett positivt sätt
  • vi använder vårt eget namn
Vässa pennan, förlåt - tangentbordet och skriv!
Umeå Idrottsgala
2018-01-16 16:06
Hej

Vi har i år igen blivit nominerade till Årets Paraidrottare. För det som vill rösta så finner ni länk till röstningen nedan:


Hjälp gärna dess underbara spelare få ett pris de verkligen förtjänar.


Ume Flyers cup
2018-01-15 08:44
Snart är det äntligen dags för Ume Flyers cup. Kansliet jobbar för fullt med alla förberedelser inför cupen. Det som de behöver hjälp med från oss är precis som tidigare år hjälp med bemanning av sekretariat, kiosk, lotteriförsäljning mm. I länken nedan finns det arbetsschema som vi använt tidigare. Det är ett google-drive dokument där alla kan fylla i sitt namn, nederst i dokumentet finns det olika flikar för de olika arbetsstationerna. 


Vi kommer även att behöva hjälp med priser till lotteriet. Alla typer av priser är välkomna, stora som små. Priserna lämnar ni in till kansliet på Umedalen med adress JA Linders väg 43. 

Det vi också behöver hjälp med är att några av er föräldrar kan baka till cupen. Kan man får man gärna baka gluten eller mjölkfritt. Till detta behöver i tio st och anmälan till det sker genom att ni mailar till umeflyers@gmail.com. 

Till spelarna har vi på träningen delat ut två blad. Ett för anmälning till cupen och ett där man kan anmäla sig för att köpa lunch och middag. Om ni föräldrar också vill köpa mat någon av dagarna kan ni fylla i på samma papper som ert barn/ungdom. Sista dag för anmälan av mat och deltagande i cupen är den 25 januari. Viktigt att komma ihåg är för att deltaga i cupen måste medlemsavgiften vara betald. Om ni är osäker på om den är betald eller ej så kan ni kontakta någon av oss ledare. 
Sargvakt onsdag den 17 januari
2018-01-01 16:00
God Fortsättning alla Flyersspelare samt föräldrar. Nu är det dags för vårt andra uppdrag i föreningen. Onsdag den 17 januari kl 18.30 möter IBK Dalens herrar Storvreta och det är vår tur att sitta sargvakt samt bemanna en kiosk, försäljning av bollar samt städ efter matchen. Samling sker kl 17.30 i entrén till Umeå Energi Arena Vind. Till detta behöver vi 8 st spelare som sitter sargvakt. Vi behöver 4 st föräldrar som bemannar kiosken samt 2 st till försäljning av bollar. 

Förra matchen var det kort om tid till matchen eftersom vi bytte helg med ett annat lag. Vi förstår att ni med så kort varsel hade svårt att ställa upp. Denna gång räknar vi dock med att ni föräldrar bemannar kiosken och bollförsäljningen. Anmälan till detta gör ni via umeflyers@gmail.com fram till den 11 januari. Om det är så att vi inte fått tillräckligt med föräldrar, så kommer vi att kalla det antal som saknas och ni ansvarar då själva för att byta om ni inte kan. 

Ni spelare som kan sitta sargvakt anmäler er till umeflyers@gmail.com


Vi har även på Facebook skapat en grupp för alla med anknytning till Ume Flyers. För att se inlägg samt skriva i gruppen så måste man ansöka om "medlemsskap". Vi skapade denna grupp som ett test till en snabbare informationskanal till alla i laget samt alla föräldrar. Skicka gärna en medlemsförfrågan till gruppen. Ni hittar den genom att söka på Ume Flyers. 
Jullov och Uppvisningsmatchen den 28 december
2017-12-15 15:23
Nu tar vi ett välförtjänt jullov från träningar fram till torsdag den 11 januari. Vi startar som vanligt med grupp A kl 18.00 - 19.30. Grupp B tränar mellan 19.30-21.00.

Vill redan nu förvarna om helgen den 3-4 februari. Då kommer vi vara med i Ume Flyers Cup. Vår egna cup som brukar vara otroligt roliga dagar. Till alla föräldrar ber vi er att boka den helgen redan nu då vi kommer att behöva hjälp med fikaförsäljning, sekretariat och matservering mm. Vi kommer även behöva er hjälp med vinster till lotteriet.

Den 28 december kommer vi i Ume Flyers att visa upp oss när IBK Dalens herrar spelar mot Örebro. Vi kommer att spela i en av pauserna och till de som ska spela har det gått ut en kallelse som vi vill att ni svarar på senast den 19 december. Ni som ska spela ska komma ombytt och klara till kl 18.00. Vi samlas i entrén på Umeå Energi Arena VIND. Vi kommer inte att ha matchtröjor som det står i kallelsen utan vi spelar i träningströjorna och västar. Till denna dag är dock alla Flyers spelare samt anhöriga varmt välkomna. Ni får gratis inträde till matchen så ta med vänner, släkt och bekanta som kommer och hejar på våra spelare. Någon av oss ledare kommer att stå i entrén och dela ut biljetter till alla våra "gäster". Ni hittar oss vid Flyersloggan. 

Med detta önskar vi ledare alla i Flyers en riktigt God Jul och ett Gott Nytt ÅrSäsongsstart 2017/2018
2017-08-20 18:27
Hej

Nu har vi äntligen fått klart med vilka träningstider det blir denna säsong. Vi tänker att vi mjukstartar för de som inte spelar fotboll på torsdagar mellan 18.00 - 19.30 på Umestans idrottshall. Första tillfället med försäsongsträning blir TORSDAG DEN 7 SEPTEMBER. Därefter kör vi samma tid och plats den 14 september och 21 september. 

Från och med SÖNDAG DEN 24 SEPTEMBER startar vi ordinarie säsong. Då tränar vi på Nolia plan öst och väst mellan kl 13.00 - 14.30. Vi meddelar då efter första träningen hur resterande säsong kommer att se ut gällande både torsdagar och söndagar. 

Vi önskar nya som gamla spelare varmt välkomna.

Janne, Claudia, Lelle, Marie och Anna


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IBF Dalen, 18/12 10:20 
IBF Dalen, 01/12 10:00 
IBF Dalen, 28/08 08:54 
IBF Dalen, 12/04 12:00 
 
Ume Flyers sponsorer: