Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ume Flyers
Hej och välkommen till Ume Flyers hemsida.

Här kan du läsa om vårt glada innebandygäng. Skriv gärna i vår gästbok om du har några funderingar eller ideer kring vårt lag. Alla medlemmar är välkomna att tycka till eller svara på inlägg i gästboken.

Tänk dock på att:
  • inga personangrepp är tillåtna här
  • vi använder ett vårdat språk
  • vi är positiva, även kritik kan framföras på ett positivt sätt
  • vi använder vårt eget namn
Vässa pennan, förlåt - tangentbordet och skriv!
God Jul önskar vi er alla
2018-12-17 06:55
Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ses igen torsdag den 10 januari.

Hälsningar Fredrik, Ida, Åke, Josefin, Lelle, Erik, Marie, Janne, Roger och Anna
Påminnelse om möte och julledighet
2018-12-05 17:58
Hej

Vill bara påminna alla om att det nu på söndag den 9/12 är föräldramöte efter träningens slut kl 14.30.


Vi kommer att ta julledigt mellan 17 december till den 9 januari. Med andra ord är första träningen på det nya året torsdag den 10 januari. Vi kommer då att fortsätta med tre träningsgrupper så grupp Svart tränar kl 18.00. Grupp vit kl 18.45, samt grupp Gröngul tränar kl 20.00


Start av Torsdagsträningar
2018-09-23 21:39
Hej 

Från och med den 4 oktober så börjar vi träna på torsdagar. Nytt för denna säsong är att vi har delat in grupp A i två olika färger. Detta för att vi börjar vara så pass många i truppen att vi nästan inte ryms i hallen. Torsdagarna kommer därför att se ut på följande sätt


Mellan klockan 18.00 - 19.00 så tränar grupp SVART. 

Mellan kl 18.45 - 20.00 så tränar grupp VIT. De första 15 min av träningen kommer att vara genomgång i ett av omklädningsrummen. 

Mellan kl 20.00 - 21.00 så tränar grupp B/GRÖNGUL

Denna indelning kommer endast att vara på torsdagar. På söndagar så tränar samtliga grupper som vanligt mellan 13.00 - 14.30 på Nolia.

I länken nedan finns indelningen av träningsgrupperna:


Flyersgalan 2018
2018-05-02 11:35
Den 20 april träffades 85 personer för den årliga Ume Flyersgalan på Allstar. Med på galan var spelare, ledare, föräldrar, sponsorer m.fl och representanter från IBK Dalen, den förening som Ume Flyers tillhör, var så klart också där!

Det bjöds på buffé, läsk, blåbärspaj och kaffe och alla var glada och njöt av varandras sällskap.

Kjell Thelberg från Västerbottens Parasportförbund, delade ut pris till laget för ”Årets förening” och Ari Leinonen, ordförande i Fritidsnämnden, tackade av tränaren Claudia Meier, som lämnar klubben för en flytt till Göteborg.

Efter en fantastisk trollshow av Janne och Lelle, fick alla spelare ett diplom och den årligt återkommande ”medaljen” en innebandyboll fäst i ett nyckelband.

Nu får laget en välförtjänt vila från innebandyn några månader, tills det är dags att starta upp en ny säsong någon gång i höst.

Ume Flyers tackar alla som var där!
 
Ume Flyers sponsorer: