SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy

Säsongsavslutning idag 13:e mars med anledning av Coronaviruset!
2020-03-13 11:07
Efter rekommendationer från Svenska Innebandyförbundet har Västerbottens Innebandyförbund valt att avsluta alla barn- och ungdomsserier på Grön-, Blå-, Röd nivå, Utvecklingsserierna, Sunday League, Herrar Div.3 och Damer Div.1 idag. Förbundsserier inklusive JAS beslutas av Svenska Innebandyförbundet. Det går att läsa mer om beslutet på VIBF hemsida>> https://innebandy.se/vasterbotten/inlagg/lista/sasongen-avslutas-i-dag-13-3-med-anledning-av-coronaviruset/

Detta innebär att alla kvarvarande matcher och träningar ställs in. 
Vi rekommenderar däremot alla att träna i hemmet tillsammans med sina barn för den bästa medicinen för att stå emot förkylningar är att man är i god form.

Vi hoppas på ert fulla stöd i detta beslut - innebandyn är i detta sammanhang bara en ”lek". Samhället i stort och den enskilda individens hälsa är högsta prioritet.

Har du frågor eller funderingar kring coronaviruset så besök folkhalsomyndigheten.se eller krisinformation.se, du kan också ringa det nationella informationsnumret på 113 13.

//Ledarna Dalen P10
Föräldramatch & säsongsavslutning
2018-04-29 14:37

Fler bilder (+22) >>
Tusen tack för en helt fantastisk säsong med bästa finalen, föräldramatch och fika ☺️

Till hösten kommer vi delta i Umeå Floorball festival samt sammandrag men vi skickar ut info och kallelser när det börjar närma sig. (Ett tips kan vara att prenumerera på kalendern så missar ni inget)

De flesta av oss ledare och spelare tar nu sikte på onsdag till veckan och första fotbollsträningen så vi lär ses om inte annat så önskar vi er alla en varm och härlig sommar. 

Ledarna Dalen P10
Träningsmatch Sävar - Dalen
2018-04-08 16:28

Imponerade av grabbarna som kämpade sig igenom 3x15 min i returmötet mot Sävar med återigen fullsatt på läktarna. Stort tack till alla som tog sig tid att heja fram lagen 😃


Nästa söndag är det innebandycup i Umeå så vi kommer mest troligt få köra vår träning mellan 18-19:00 men vi skickar ut kallelse i vanlig ordning  på fredag. 

Vi önskar alla en fortsatt trevlig helg. 

Ledarna P10
Träningsmatch Dalen - Sävar
2018-02-11 11:41
Ladda album (+10 bilder) >>
Vilken match 😃

Vi ledare är grymt imponerade över grabbarna och den härliga uppslutningen på läktaren. 

Returmatchen är inbokad med Sävar den 8/4

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans. 

Ledarna P10

God Jul & Gott Nytt År
2017-12-17 11:37
Tekning på dagens spännande match
Nu har vi alla gjort oss förtjänta av lite julledigt så vi vill önska alla superduktiga barn och föräldrar en riktigt God Jul & ett gott nytt år. 

Varmt välkomna den 7/1 då vi drar igång igen.

/Tränarna
 
 
Våra huvudsponsorer: