SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy

Välkommen!
På denna webplats har vi samlat alla våra lag förutom våra två superligalag. Dessa finns på föreningens officiella webplats www.ibkdalen.se

Inom IBF Dalen samlar vi våra ungdomslag, vi håller till i huvudsak kring Umedalen men bedriver också verksamhet på Teg. Vi vill koppla glädjen till rörelse och innebandy för att sätta det i centrum för allt vi gör. Glädje och tävling är inget som exkluderar varandra då barn tävlar så fort de får en klubba och boll eller om vem som är först till skolmatsalen. Vi anser dock att det är viktigt att barn tävlar och tränar utifrån sina förutsättningar och inte på de vuxnas villkor.

Barn- och ungdomsidrotten handlar inte om kortsiktiga vinster, den går ut på att koppla glädje till rörelse och innebandy för en långsiktig utveckling som fortsätter genom hela livet. Med den utgångspunkten så har vi inga uttagningar bland barn och ungdomar (<16år), alla barn delar lika på speltiden över en säsong och fokus ligger på att träna spelet och inte stå i kö vid koner. Barn blir bättre av att spela, inte av att titta på.
Målvaktsläger med Dalen!
2024-04-09 09:30

IBK Dalen anordnar denna höst ett målvaktsläger tillsammans med det etablerade lägret Målvaktsfokus som drivs av Pontus Boman.

Under lägret får du både träning och vägledning av några av världens bästa målvaktstränare, och möjligheten att lyssna på föreläsningar där du lär dig allt du behöver veta för en karriär som målvakt.

Ta chansen att träna med några av världens bästa målvaktstränare under en hel helg på Sporthallen Musköten i Umeå den 16-18 augusti!

Läs mer och anmäl er här

Volontär Rally Sweden 15-18 Februari
2024-01-10 11:09

IBK Dalen, Umedalens IF och Sandåkerns SK är även 2024 tillsammans engagerade som ansvariga för funktionärer i den stora mobila servicedepån som byggs inne på NOLIA-området.

 

Ansvaret innebär att vi ska bemanna DEPÅ området med säkerhetsvakter, in- och utpasseringskontroller, parkerings- och entrévärdar. Vi kommer att ha sektioner och lag som hjälper till. Men behöver fler volontärer. Framför allt förmiddagar på torsdag och fredag. Intresserad av att hjälpa till? På länken nedan finns mer information om tider m.m.

 

LÄS MER & ANMÄL DIG

God Jul & Gott Nytt År 🎄🎁🎉✨🎇
2023-12-21 13:06

Från oss alla i Dalen till er alla, vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Kom ihåg att ni kan köpa lotter av oss till Uppesittarkvällen den 23 december!


Klicka här för att köpa lotter

 

Tack för att ni stöttar Dalen! 🖤🤍🖤

Till dig som är ledare i DALEN!
2023-12-08 08:07
Visste du att RF-SISU är idrottens egna studieförbund?

Att stimulera människor till utveckling och ny kunskap är en stor del av idrotten och dess fostran. Att ledare, föräldrar, aktiva och styrelser i föreningslivet ständigt ligger i framkant gällande tankesätt, beteende och utveckling är ett huvudfokus.

RF-SISU samarbetar med föreningen när det gäller utbildningar, värdegrundsarbete och att skapa förutsättningar för trygga idrottsmiljöer. Vi tänker att tid som du som ideell lägger ner på att utbilda dig och dina aktiva är otroligt viktig!

I denna fil finns det förslag på frågor som ni kan diskutera i er ledargrupp och en utvärdering som du kan göra med dina aktiva.

Vad är en lärgrupp?
En lärgrupp (studiecirkel) innebär att minst tre personer träffas för att utveckla sig själva och verksamheten. Metodiken är självlärande samtalsgrupper, där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp. En bra gruppstorlek är ca 3-8 deltagare (tex en ledargrupp eller del av ett lag). Mer info om folkbildning hittar du här.


Vill du veta mer vad RF-SISU kan stötta dig, ditt ledarteam eller träningsgrupp med. Tveka inte att kontakta mig (eller föreningen)!

Hälsningar Linda Hjortborg

linda.hjortborg@rfisus.se

070-323 40 41

Tack för ditt engagemang!

Stötta Dalen - Köp julkalendrar och lotter av oss
2023-11-15 12:03

Nu finns julkalendrar, uppesittarlotter, sverigelotter och färgfemman att beställa i vår Dalenshop

 

Klicka här för att beställa i Dalenshopen

Nyheter från våra lag
F11, 23/02 14:17 
P05 Södra, 24/06 10:51 
P05 Södra, 16/05 17:21 
P05 Södra, 16/05 16:00 
P05 Södra, 15/05 16:43 
 
 
Våra huvudsponsorer: