SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy

Välkommen!
På denna webplats har vi samlat alla våra lag förutom våra två superligalag. Dessa finns på föreningens officiella webplats www.ibkdalen.se

Inom IBF Dalen samlar vi våra ungdomslag, vi håller till i huvudsak kring Umedalen men bedriver också verksamhet på Teg. Vi vill koppla glädjen till rörelse och innebandy för att sätta det i centrum för allt vi gör. Glädje och tävling är inget som exkluderar varandra då barn tävlar så fort de får en klubba och boll eller om vem som är först till skolmatsalen. Vi anser dock att det är viktigt att barn tävlar och tränar utifrån sina förutsättningar och inte på de vuxnas villkor.

Barn- och ungdomsidrotten handlar inte om kortsiktiga vinster, den går ut på att koppla glädje till rörelse och innebandy för en långsiktig utveckling som fortsätter genom hela livet. Med den utgångspunkten så har vi inga uttagningar bland barn och ungdomar (<16år), alla barn delar lika på speltiden över en säsong och fokus ligger på att träna spelet och inte stå i kö vid koner. Barn blir bättre av att spela, inte av att titta på.
Stötta IBK Dalen för varje mål i slutspelet
2021-03-15 13:00

För att hålla verksamheten igång kämpar vi med alla medel och ett upprop till er kommer här;

Stötta Dalen med 5, 10 eller 15 kr för varje mål som Dalen gör i slutspelet och ni har chansen att vinna fina priser, bl.a. två signerade matchtröjor från Viktor och Linus.

Klicka här för att stötta Dalen i slutspelet

Nya restriktioner - Halltider avbokas
2020-12-21 14:26
I och med de nya restriktionerna som folkhälsomyndigheten och regeringen meddelat så har fritidsförvaltningen i Umeå kommun valt att följa dessa och stänga samtliga inomhusanläggningar. Umeå Fritid avbokar alla halltider tills vidare (som kortast till 24 januari). 

Här kan ni ta del av beslutet :https://www.umea.se/upplevaochgora/foreningarforeningsliv/arkivforeningar/fritidsforvaltningenstangerallainomhusanlaggningar.5.acd98cd17683246938118.html


Ni ledare behöver inte avboka något, det löser Umeå Fritid.

Detta beslut gäller från och med den 21/12.

 

Föreningen uppmuntrar till egen fysisk aktivitet under denna period, i hemmet samt utomhus på ett smittsäkert sätt. 

Vi kommer att följa utvecklingen och hoppas att situationen förbättras så att barn- och ungdomsidrotten kan komma igång igen.


OBS! Detta beslut påverkar inte yrkesverksamma idrottare, dvs de som sysslar med elitidrott.


Texten uppdaterad den 22/12.

Samarbete med RF-SISU och registrering av lärgrupper
2020-11-27 08:07
Vår förening har sedan länge haft ett väl utvecklat samarbete med RF-SISU Västerbotten och det samarbetet fortsätter. Tillsammans med dem arbetar vi med utbildning, utveckling och folkbildning i våra verksamheter med bland annat lärgrupper.
Vanliga frågor om COVID-19 och vår verksamhet
2020-11-20 12:28
Med hänsyn till den samhällsspridning som finns med COVID-19 i Västerbotten och Umeå så har vi i föreningen här sammanställt svar utifrån de vanligaste frågorna som kommer in till föreningen från föräldrar och ledare med anledning av pandemin och hur den påverkar barn- och ungdomsidrotten.
Musköten följer Umeå Fritids rekommendationer
2020-11-13 11:38
Styrelsen för Umedalens IF har sedan tidigare beslutat att Muskötens Idrottsanläggning ska följa samma direktiv som nu Umeå Kommun tagit för övriga idrottsanläggningar i Umeå, gällande nedstängningar i syfte att begränsa smittspridningen av coronaviruset.


(från Umeå kommuns hemsida)

”Stängning av anläggningar och aktiviteter som samlar personer”

 

Från 11 november kl. 16 genomförs ett antal åtgärder i Fritids verksamheter för att minska smittspridningen av coronaviruset. Åtgärderna är tagna utifrån de lokala allmänna råden som nu gäller i Västerbottens län.  

Läs mera på Umeå Kommuns hemsida:

 

https://www.umea.se/upplevaochgora/nyhetsarkiv/arkivforeningar/stangningavforeningsbyransanlaggningarochlokaler.5.640818217563dc9fe54baf.html


För Musköten innebär detta att

Musköten kommer att avboka alla bokade möteslokaler under perioden. Inga bokningar under perioden kommer att godkännas.

 

Musköten, håller enbart öppet för föreningsverksamhet bokad via Umeå Fritid för barn och ungdomar födda 2005 eller senare.  För skolidrotten dagtid gäller särskilda direktiv enligt överenskommelser.

 

Samtliga uppmanas att byta om och duscha hemma då omklädningsrum endast är öppen för förvaring av ytterkläder och väskor. Det innebär att all uthyrning för andra målgrupper upphör under perioden, fram tills att riktlinjerna från FHM/Region Västerbotten ändras.

Fundering kontakta UIF:s kansli kansli@umedalensif.se .

 

För Musköten 


Umeå den 12 november 2020


Mikael Berglund                                     Ove Nordin

Ordförande UIF                                      Verksamhetsansvarig Musköten

Nyheter från våra lag
P05 Södra, 03/05 20:49 
P05 Södra, 29/04 20:45 
FC DALEN DAM/DAMJUN, 27/04 19:23 
F11, 01/04 09:11 
P05 Södra, 29/03 07:56 
 
 
Våra huvudsponsorer: