SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy

Välkommen!
På denna webplats har vi samlat alla våra lag förutom våra två superligalag. Dessa finns på föreningens officiella webplats www.ibkdalen.se

Inom IBF Dalen samlar vi våra ungdomslag, vi håller till i huvudsak kring Umedalen men bedriver också verksamhet på Teg. Vi vill koppla glädjen till rörelse och innebandy för att sätta det i centrum för allt vi gör. Glädje och tävling är inget som exkluderar varandra då barn tävlar så fort de får en klubba och boll eller om vem som är först till skolmatsalen. Vi anser dock att det är viktigt att barn tävlar och tränar utifrån sina förutsättningar och inte på de vuxnas villkor.

Barn- och ungdomsidrotten handlar inte om kortsiktiga vinster, den går ut på att koppla glädje till rörelse och innebandy för en långsiktig utveckling som fortsätter genom hela livet. Med den utgångspunkten så har vi inga uttagningar bland barn och ungdomar (<16år), alla barn delar lika på speltiden över en säsong och fokus ligger på att träna spelet och inte stå i kö vid koner. Barn blir bättre av att spela, inte av att titta på.
Rolig nyhet och möjlighet för dig som är ledare!
2022-12-06 13:00

Efter årsskiftet så kommer vi att starta upp med en träningstid för dig som är ledare inom Dalen, där får du möjligheten att lära känna andra ledare inom föreningen och spela innebandy. Ett riktigt roligt initiativ som kommer från önskemål bland några av er ledare inom föreningen och vi tycker det är jättekul att intresset finns och att vi kan göra det här.

 

Träningstiden är på Umeå Energi Arena Vind Väst söndagar 20:00-21:00, vi tränar alla söndagar utom den 22/1 och 9/4 då vi fått information om att hallen är uppbokad för andra arrangemang.

 

Är du intresserad av att vara med eller att komma när du kan och inte tidigare anmält ditt intresse? Kontakta då Andreas Ågren på ungdom@vastpastan.se

Anmälan öppen till innebandylek - P/F-16
2022-08-05 11:33

Vi öppnar nu upp anmälan för alla barn som vill anmäla sig till vår verksamhet innebandylek som vi år år kör för barn födda 2016.

 

Verksamheten är mixad och vi kommer ha grupper på Umedalen och Teg/Böleäng. Anmäl intresse av att vara med så kommer du få ta del av mer information framöver när vi bjuder in till föräldraträff och träningar.

 

Intresseanmälan kan ni göra HÄR.

 

Varmt välkommen!

/IBK Dalen

Krav på vaccinationsbevis
2021-11-30 13:14

Från onsdag den 1 december måste alla över 18 år kunna visa upp ett vaccinationsbevis tillsammans med godkänd ID-handling för att gå på Dalens matcher.

 

Regeringen har beslutat, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, att den som besöker offentliga tillställningar som idrottsmatcher med fler än 100 personer måste kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling från och med 1 december 2021.

Vaccinationsbevis krävs för alla personer som är 18 år eller äldre. Personer under 18 år måste kunna visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder.

Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta. Religion- eller trosuppfattning är av myndigheterna ej godkänt undantag för vaccinationsbevis.

Kontrollen av vaccinationsbevisen kommer att skötas av publikvärdar utanför arenan. Det går bra att visa digitalt bevis via sin telefon eller att ta med en utskrift på papper. Det krävs giltig ID-handling där namn överensstämmer med vaccinationsbeviset.

Hur hämtar jag mitt vaccinationsbevis? Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt och finns att hämta digitalt på www.covidbevis.se med hjälp av e-legitimation.

Om du inte har e-legitimation behöver du skicka in en blankett för att få ett fysiskt vaccinationsbevis via posten. Blanketten hittar du på: www.ehalsomyndigheten.se

För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt måste du ha tagit två sprutor, samt att det måste ha gått minst två veckor från att du tog den andra sprutan.

Så här går det till i samband med match

Innan avfärd till arenan Kontrollera att du har ett giltigt vaccinationsbevis och att giltighetstiden inte löpt ut. Om möjligt skriv gärna ut en kopia på papper för att hanteringen ska gå snabbare vid entrén. Kontrollera att du har en giltig ID-handling som exempelvis körkort eller legitimation. Kontrollera att du har en giltig matchbiljett om du inte har säsongskort. Om du har en digital biljett, spara gärna ner den som en bild på din telefon så kommer du åt den även utan internetuppkoppling. Det går också bra att köpa biljett på plats i entrén efter att du uppvisat ett giltigt vaccinationsbevis och ID-handling.

Vid arenan Innan du kommer fram till entrén. Tag fram ditt vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling för att hanteringen ska gå så smidigt som möjligt. Efter scanning eller manuell kontroll av vaccinationsbeviset tillsammans med ID-handlingen gör vi biljettkontroll. Se till att ha biljetten redo innan du går in genom entrén ifall du har förköpt en biljett.

Vår personal har inte möjlighet att hjälpa dig hämta hem ett vaccinationsbevis eller ladda hem biljetter vid entrén. Detta måste vara klart innan du kommer till arenan. För att vara säker så rekommenderar vi att du sparar ditt vaccinationsbevis "offline" så du kommer åt det även utan internetuppkoppling eller skriver ut en kopia på papper.

Dalen ersätter inte sålda biljetter som inte kan nyttjas för avsaknad av vaccinationsbevis eller giltig ID-handling.

Nattöppet på Musköten ikväll!
2021-11-02 14:17

Tisdag 2/11 - kl. 19:00-01:00

-> För dig i högstadiet <

En lång kväll med bland annat: VR, klättervägg, nattduellen TV- spel, brädspel, skapande/pyssel, fika, fotboll, basket, musik och massor med annat skoj.

www.umea.se/mobilmotesplats

Dalentidningen säsongen 2021-2022
2021-10-08 08:43

Nu finns vår nya Dalentidning ute! Ladda ner och läs den här

Nyheter från våra lag
P05 Södra, 31/01 05:19 
P05 Södra, 30/01 12:02 
P05 Södra, 26/01 19:04 
P05 Södra, 25/01 22:07 
P05 Södra, 25/01 08:57 
 
 
Våra huvudsponsorer: