SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy

Välkommen!
På denna webplats har vi samlat alla våra lag förutom våra två superligalag. Dessa finns på föreningens officiella webplats www.ibkdalen.se

Inom IBF Dalen samlar vi våra ungdomslag, vi håller till i huvudsak kring Umedalen men bedriver också verksamhet på Teg. Vi vill koppla glädjen till rörelse och innebandy för att sätta det i centrum för allt vi gör. Glädje och tävling är inget som exkluderar varandra då barn tävlar så fort de får en klubba och boll eller om vem som är först till skolmatsalen. Vi anser dock att det är viktigt att barn tävlar och tränar utifrån sina förutsättningar och inte på de vuxnas villkor.

Barn- och ungdomsidrotten handlar inte om kortsiktiga vinster, den går ut på att koppla glädje till rörelse och innebandy för en långsiktig utveckling som fortsätter genom hela livet. Med den utgångspunkten så har vi inga uttagningar bland barn och ungdomar (<16år), alla barn delar lika på speltiden över en säsong och fokus ligger på att träna spelet och inte stå i kö vid koner. Barn blir bättre av att spela, inte av att titta på.
Volontär Rally Sweden 15-18 Februari
2024-01-10 11:09

IBK Dalen, Umedalens IF och Sandåkerns SK är även 2024 tillsammans engagerade som ansvariga för funktionärer i den stora mobila servicedepån som byggs inne på NOLIA-området.

 

Ansvaret innebär att vi ska bemanna DEPÅ området med säkerhetsvakter, in- och utpasseringskontroller, parkerings- och entrévärdar. Vi kommer att ha sektioner och lag som hjälper till. Men behöver fler volontärer. Framför allt förmiddagar på torsdag och fredag. Intresserad av att hjälpa till? På länken nedan finns mer information om tider m.m.

 

LÄS MER & ANMÄL DIG

God Jul & Gott Nytt År 🎄🎁🎉✨🎇
2023-12-21 13:06

Från oss alla i Dalen till er alla, vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Kom ihåg att ni kan köpa lotter av oss till Uppesittarkvällen den 23 december!


Klicka här för att köpa lotter

 

Tack för att ni stöttar Dalen! 🖤🤍🖤

Till dig som är ledare i DALEN!
2023-12-08 08:07
Visste du att RF-SISU är idrottens egna studieförbund?

Att stimulera människor till utveckling och ny kunskap är en stor del av idrotten och dess fostran. Att ledare, föräldrar, aktiva och styrelser i föreningslivet ständigt ligger i framkant gällande tankesätt, beteende och utveckling är ett huvudfokus.

RF-SISU samarbetar med föreningen när det gäller utbildningar, värdegrundsarbete och att skapa förutsättningar för trygga idrottsmiljöer. Vi tänker att tid som du som ideell lägger ner på att utbilda dig och dina aktiva är otroligt viktig!

I denna fil finns det förslag på frågor som ni kan diskutera i er ledargrupp och en utvärdering som du kan göra med dina aktiva.

Vad är en lärgrupp?
En lärgrupp (studiecirkel) innebär att minst tre personer träffas för att utveckla sig själva och verksamheten. Metodiken är självlärande samtalsgrupper, där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp. En bra gruppstorlek är ca 3-8 deltagare (tex en ledargrupp eller del av ett lag). Mer info om folkbildning hittar du här.


Vill du veta mer vad RF-SISU kan stötta dig, ditt ledarteam eller träningsgrupp med. Tveka inte att kontakta mig (eller föreningen)!

Hälsningar Linda Hjortborg

linda.hjortborg@rfisus.se

070-323 40 41

Tack för ditt engagemang!

Stötta Dalen - Köp julkalendrar och lotter av oss
2023-11-15 12:03

Nu finns julkalendrar, uppesittarlotter, sverigelotter och färgfemman att beställa i vår Dalenshop

 

Klicka här för att beställa i Dalenshopen

IBK Dalen öppnar upp dörrarna för Sportlovscamp och Procamp i Umeå den 4-7 mars 2024!
2023-11-10 15:08

Sportlovscamp och Procamp pågår i fyra dagar med start måndag den 4 mars till torsdag den 7 mars. Sportlovscamp riktar in sig till spelare som är födda mellan 2010-2013, och Procamp är ett elitcamp som riktar in sig till spelare födda mellan 2008-2009.

Målsättningen med båda lägren är att ge deltagarna ett camp där man utvecklas som innebandyspelare. Framför allt vill vi utbilda spelarna mer inom spelförståelse, passningsspel, skott och taktik. På Procamp får deltagarna även inblick i hur det är att vara elitspelare.

Båda lägren pågår mellan kl. 08:30-16:00 varje dag på Umeå Energi Arena.

Det kommer att vara ledare av högsta klass och även toppledare från IBK Dalen som medverkar under veckan, däribland:

Ketil Kronberg, innebandylegend och lagkapten i IBK Dalen.

Urban Karlsson, tidigare förbundskapten för Schweiz, Danmark och Norge.

Isa-Marie Carsbo, målvaktstränare samt spelare i IBK Dalen.

Sportlovscamp kostar 1990 kr.
Procamp kostar 2490 kr.

I priset ingår bland annat detta:

– Lunch

– Mellanmål

– Tränings T-shirt

– 7 st innebandyträningar

– Fyspass

– Minicup

I Procamp så ingår även:

– Taktiksnack

Är du medlem eller blir du medlem i IBK Dalen så har du en rabatt på 500 kr.

Klicka här för att bli medlem i IBK Dalen

ANMÄLNINGSFORMULÄR:

SPORTLOVSCAMP
Max 100 st deltagare. Först till kvarn!

PROCAMP
Max 50 st deltagare. Först till kvarn!

Betalning görs via bankgiro: 281-4531, märk med namn och födelseår.

Har ni frågor så kontakta Urban Karlsson, 0730-886484, karlsson@ibkdalen.se

Nyheter från våra lag
F11, 23/02 14:17 
P05 Södra, 24/06 10:51 
P05 Södra, 16/05 17:21 
P05 Södra, 16/05 16:00 
 
 
Våra huvudsponsorer: