SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy
HJ18 (fd HJ16/P05-07)

IBF Dalen HJ18 Säsongen 2023/2024

Säsongen 2021/2022 består laget av spelare från i huvudsak Dalen P05 och Röbäck P05. Vi har även fått tillskott från några andra föreningar som Ume City P05. 

 

Laget spelar i Utvecklingsserie 1,2,3 och 4 samt skickar spelare till JAS, P16 SM och H1. 

P16 SM Innebandyfesten
2022-04-05 21:01
Topp fyra P16 SM
Under tre dagar fick vi uppleva Innebandyfesten i Mölnlycke. Hårt arbete under året tog oss hela vägen till semifinal och vi slutade till sist på en hedervärd fjärde plats i SM för 16-åringar.  Vi är otroligt stolta över vår insats och att vi fick möjligheten att få uppleva detta. 
 
Vi vill tacka alla inblandade för all glädje, pepp och support. Detta blev ett minne för livet.
 
Vi vill också tacka @umeaenergi för samarbetet för att göra Umeå bättre. Som en del i samarbetet genomförde vi under tågresan aktiviteter på temat Hållbarhet för att bidra till en mer hållbar framtid i Umeå.
 
#vigörumeåbättre
 
🖤🤍 VI TILLSAMMANS - IBK DALEN 🖤🤍
 
Storvretacupen
2020-01-05 12:14
En toppenhelg är till ända. Grabbarna gjorde ett fantastiskt jobb hela helgen och tog sig ända till kvartsfinal i IFU Arenas A-hall. Vi minns särskilt vändningen och straffläggningen i 16-dels finalen och det fantastiska spelet i 8-dels finalen. Väl framme i kvartsfinalen började energin ta slut och vi mötte ett bra lag som satte sina chanser och spelade disciplinerat. De gick sedan och vann finalen så vi är stolta över vår insats. Nu laddar vi för vårsäsongen. 

Vi samarbetar med @umeaenergi för att göra Umeå bättre. Vi valde därför att samåka med ett annat lag till cupen och under resan arbetade vi med samarbetsövningar, hållbar konsumtion och hur vår egen klimatpåverkan ser ut. En insats för en mer hållbar framtid i Umeå. Vi tackar också GUIF F05/06 för samarbetet. #vigörumeåbättre 
 
 
Våra huvudsponsorer: