SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ume Flyers

Hej och välkommen till Ume Flyers hemsida.

Här kan du läsa om vårt glada innebandygäng. Skriv gärna i vår gästbok om du har några funderingar eller ideer kring vårt lag. Alla medlemmar är välkomna att tycka till eller svara på inlägg i gästboken.

Tänk dock på att:
  • inga personangrepp är tillåtna här
  • vi använder ett vårdat språk
  • vi är positiva, även kritik kan framföras på ett positivt sätt
  • vi använder vårt eget namn
Vässa pennan, förlåt - tangentbordet och skriv!
Matbeställning Flyers cup
2019-01-20 18:13
För de som vill så kan man beställa mat i samband med cupen. På träningen idag lämnade vi ut lappar som spelarna kan fylla i och lämna till oss ledare SENAST DEN 27 JANUARI. Betalningen av maten är KONTANT och den betalas in den 27 januari. 

Föräldrar och övriga anhöriga kan också beställa mat på samma lapp. För de som inte fick någon lapp så finns den att skriva ut genom att klicka på länken nedan:


Ny Hemsida
2019-01-15 07:02
Som ni kanske märkt så syns inte kalendern på hemsidan. På kansliet har de försökt lösa detta, men det har varit svårt. Lösningen blev att vi fick en helt ny hemsida och från och med den 4 februari så kommer denna sida inte längre finnas kvar.

Adressen till nya hemsidan är https://umeflyers.sportadmin.se/start/?ID=251711

På den sidan finns även Flyers cups hemsida 
Start av Torsdagsträningar
2018-09-23 21:39
Hej 

Från och med den 4 oktober så börjar vi träna på torsdagar. Nytt för denna säsong är att vi har delat in grupp A i två olika färger. Detta för att vi börjar vara så pass många i truppen att vi nästan inte ryms i hallen. Torsdagarna kommer därför att se ut på följande sätt


Mellan klockan 18.00 - 19.00 så tränar grupp SVART. 

Mellan kl 18.45 - 20.00 så tränar grupp VIT. De första 15 min av träningen kommer att vara genomgång i ett av omklädningsrummen. 

Mellan kl 20.00 - 21.00 så tränar grupp B/GRÖNGUL

Denna indelning kommer endast att vara på torsdagar. På söndagar så tränar samtliga grupper som vanligt mellan 13.00 - 14.30 på Nolia.

I länken nedan finns indelningen av träningsgrupperna:


Flyersgalan 2018
2018-05-02 11:35
Den 20 april träffades 85 personer för den årliga Ume Flyersgalan på Allstar. Med på galan var spelare, ledare, föräldrar, sponsorer m.fl och representanter från IBK Dalen, den förening som Ume Flyers tillhör, var så klart också där!

Det bjöds på buffé, läsk, blåbärspaj och kaffe och alla var glada och njöt av varandras sällskap.

Kjell Thelberg från Västerbottens Parasportförbund, delade ut pris till laget för ”Årets förening” och Ari Leinonen, ordförande i Fritidsnämnden, tackade av tränaren Claudia Meier, som lämnar klubben för en flytt till Göteborg.

Efter en fantastisk trollshow av Janne och Lelle, fick alla spelare ett diplom och den årligt återkommande ”medaljen” en innebandyboll fäst i ett nyckelband.

Nu får laget en välförtjänt vila från innebandyn några månader, tills det är dags att starta upp en ny säsong någon gång i höst.

Ume Flyers tackar alla som var där!
Visst har ni anmält er till Galan den 20 april?
2018-04-11 19:47
Hej,

galan närmar sig med stormsteg och vi vill påminna er som inte anmält sig än att göra det så snart som möjligt. Observera att sista dag för anmälan är på måndag den 16 april.

Spelare: anmäler sig genom att tacka ja i den kallelse som är utskickad via mail. Har du inte fått någon kallelse går det bra att skicka ett mail istället. 

Anhöriga/ledsagare/vänner/bekanta: anmäler sig genom att skicka ett mail till umeflyers@gmail.com

All betalning sker på AllStar - kontant eller med kort. Spelare betalar 150 kr och övriga 350 kr. Kvitto till ledsagare fås vid betalning på plats.


Vi hoppas att få se många på Galan och önskar alla hjärtligt välkomna!Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF Dalen, 13/05 13:16 
IBF Dalen, 19/04 10:04 
IBF Dalen, 09/04 09:30 
IBF Dalen, 08/12 08:07