SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF Dalen
Innebandy
Ledare

Spelarutbildningsplan

På länkarna här nedan så kommer du till vår Tränarmanual och Spelarutbildningsplan samt att du kan hämta inspiration till dina träningar från det övningsmaterial som finns tillgängligt. Allt material går att ladda ned i pdf format. I vår spelarutbildningsplan så hittar du också exempelträningar för respektive nivå. För mer information, kontakta ungdom@vastpastan.se

 

Spelet som utgångspunkt

 

I en träning är spelet centralt och vi har alltid det som vår utgångspunkt i planeringen. Med det som utgång så väljs övningar med inriktning på färdighets- eller spelövningar i en träning.

 

Övningar som utgår från spelet bidrar till att förutsättningar för lärande ökar. Helheten i spelet blir en effektiv inlärningsmetod. Om träningen liknar spelet ökar möjligheten för spelarna att lära sig innebady och att utveckla sina färdigheter i den miljön. 

 
 
 
 
 
Våra huvudsponsorer: